Sizzling Hot

  • Software: Novomatic
  • Pacanele tip: Slot
  • Tambururi: 5
  • Runda bonus: Da

Joacă acum!

Sizzling Hot este un alt joc interesant si de succes Novomatic din seria de jocuri slot Novoline. Jocul Sizzling Hot este unul dintre cele mai populare în cazinourile terestre din Europa și pot fi, de asemenea găsite în cazinouri din Statele Unite și în alte părți ale lumii.

Sizzling Hot este un slot cu 5 tambururi si 5 linii de câștig. Sizzling Hot este bazat pe tema tradiționala a fructelor. Simbolurile includ diferite tipuri de fructe (pepene-rosu, prune, lamai, portocale, struguri și cireșe), numărul 7 și stele aurii. Simbolurile sunt prezentate în culori clare, luminoase, pe un fond albastru inchis, care au un foarte atragator effect vizual. O altă caracteristică grafica foarte distractiva este modul în care simbolurile izbucnesc în flăcări ori de câte ori o linie câștigătoare este afisata. Efectele grafice ale jocului, împreună cu efectele scurte, ascutite si cele electronice de sunet, au creat un concept rapid, si cald de joc, o caracteristică foarte comuna a tuturor jocurilor Novoline.

Scopul jocului Sizzling Hot este acela de a finaliza o linie de doua pana la cinci simboluri care sa apara de-a lungul liniilor de plata, în funcție de simbol. Cele mai multe simboluri necesita cel putin 3, pentru a crea o combinație câștigătoare, în timp ce două simboluri cireșe sunt suficiente pentru a declanșa o victorie. Interesant, jocul Sizzling Hot nu include un Wild Simbol care sa tina locul altor simboluri pentru a crea combinatii castigatoare.

Ca o regulă, simbolurile trebuie să apară de la stânga la dreapta, pe role adiacente. Cu toate acestea, există o excepție de la această regulă – simbolul Scatter. Simbolul Scatter nu trebuie să apară pe role adiacente pentru a declanșa o victorie. Trei sau mai multe dintre aceste simboluri împrăștiate oriunde pe role pot creea o combinație câștigătoare și în plus, trei simboluri Scatter ofera jucatorului un castig bonus. În jocul creat de Novoline Sizzling Hot, Steaua aurie are rol de simbol Scatter.

Sizzling Hot – Linii de plată și pariuri

Liniile de plata la acest slot sunt fixe fiind activate automat.

Cu toate acestea, pariul pe linie poate fi adaptat în orice moment în timpul jocului, oferind astfel o mare flexibilitate jucatorului. Imediat ce jocul începe, pariul minim va fi prezentat în partea de jos a ecranului. Jucatorul poate selecta suma pe care doreste sa o parieze prin butoanele + sau -.

Afișajul din partea de jos a ecranului va arata de asemenea, pariul total pe rotire, calculat ca pariul pe linie inmultit cu numărul de linii activate (de exemplu, în cazul în care pariul pe linie este de € 0,05, și 5 linii de câștig sunt activate, pariul total pentru rotirea va fi € 0.25).

Novoline Sizzling Hot – Caracteristici Bonus

Bonusul special care, ori de câte ori minim trei simboluri Scatter apar oriunde pe ecran, nu este singurul bonus oferit jucatorilor de Sizzling Hot. O altă caracteristică bonus, foarte profitabila este caracteristica Gamble. Cu această caracteristică, jucatorul isi poate crește câștigurile și mai mult prin alegerea culorii corecte (roșu sau negru) a urmatoarei carti extrase dintr-un pachet de 52 de cărți virtuale. Cu această caracteristică, jucătorul are o șansă de 50% de a isi dubla câștigurile anterioare.

După fiecare rotire câștigătoare butonul “Gamble” se va activa in partea de jos a ecranului de joc. În timpul jocului gamble in partea de sus a ecranului, gasiti cărțile care au fost extrase în ultimele șase jocuri. Atâta timp cât alegeti culoarea corecta, aveti posibilitatea sa continuati cu jocul Gamble de 5 ori la rând sau, poate faceți clic pe butonul “Collect”, în orice moment pentru a colecta câștigurile pana in acel moment.

Novoline Sizzling Hot – Plata

In partea de jos a ecranului butonul Paytable afișează toate posibilitățile câștigătoare și valoarea fiecărei combinație câștigătoare (de exemplu, două simboluri de pepene au o valoare de 2.5 € iar 5 strugurii au o valoare de € 25).
Ca toate sloturile, cele oferite de Novoline sunt programate să plătească pe termen lung un anumit procent din banii pe care ii primesc. Conform producătorului, Novomatic slot-urile Sizzling Hot au un randament mediu relativ mare de plata (RTP) si anume de 95.66%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *