Arabian Nights

  • Software: NetEnt
  • Pacanele tip: Jackpot Slot
  • Tambururi: 5
  • Runda bonus: Da

Joacă acum!

O mare parte dintre cunoscatorii jocurilor de slot sunt familiarizati cu tema Orientului Mijlociu din Arabian Nights denumita initial ,,O mie si una de nopti’’. Amintim pe scurt din aceeasi colectie si: Ali Baba și cei patruzeci de hoți, Sinbad, Lampa lui Aladdin si multe altele cunoscute în întreaga lume.

Arabian Night Slot aduce un omagiu acestor legende, creand în același timp o nouă legendă proprie. În timp ce veți intalni pe role unele dintre simbolurile clasice din poveștile Arabian Nights, există o bijuterie unica ascunsa la acest slot: un Jackpot care va poate face instant milionar.

Gameplay-ul Slot-ului Arabian Nights

Arabian Nights este un slot cu cinci role de filare si zece linii de plata disponibil in majoritatea cazinourilor online si terestre. Spre deosebire de majoritatea slot-urilor NetEnt, jucătorii au posibilitatea de a paria doar o singură monedă pe linie, avand insa posibilitatea de a alege numarul de linii active. În plus, există o singură valoare disponibila si anume 0,50 €, aceast lucru înseamnand că pariul maxim este de doar 5 € – nu foarte mult, tinand cont ca aveti posibilitatea de a castiga milioane la acest slot, în funcție de suma Jackpot-ului!

Ca întotdeauna, obiectivul jocului este de a alinia simboluri identice de la stanga spre dreapta in incercarea de a castiga premii. La Arabian Nights există zece simboluri pe care puteti incerca sa le aliniati pentru a avea castiguri: cinci simboluri clasice ale cartilor de joc, precum si simboluri arabice clasice, cum ar fi cămile, corturi, și iatagane.

În plus, există două simboluri speciale pe care oricine ar dori sa le intalneasca cat mai des in timpul jocului. În primul rând, simbolul Scatter, reprezentat de o lampa, afisand două sau mai multe dintre aceste simboluri oriunde pe role în timpul unei rotiri, veți fi instantaneu recompensat cu dublul pariului facut.
Al doilea simbol special fiind reprezentat de un prinț care este si simbolul Wild. Toate victorile cu simbolul Wild sunt dublate, cu excepția oricărui Jackpot câștigat folosind doar simbolurile sălbatice. Simbolul Wild poate substitui orice alt simbol de care jucătorul ar putea avea nevoie pentru a finaliza o linie de plată.

Caracteristici speciale ale Arabian Nights

Popularitatea acestui slot Arabian Night nu este datorata rundelor bonus din timpul jocului care sunt destul de rare. De fapt, există o singură caracteristică specială: un joc de rotiri gratuite. Puteți câștiga 15 rotiri gratuite prin afisarea a trei sau mai multor simboluri Scatter in timpul oricarei rotiri. Ca un bonus, toate combinațiile câștigătoare în timpul acestor rotiri gratuite vor fi plătite triplu fata de ratele lor normale (cu excepția desigur, pentru castigarea Jackpot-ului).

Jackpot progresiv

Cu toate că nu este cunoscut oficial ca Jackpot, desi modul în care este acumulată este același în schimb este numit Super Jackpot. De fiecare dată când un jucător face un pariu cu privire la acest slot machine, o sumă mică de bani, se adaugă din pariu, pentru super Jackpot-ul total. Acest Jackpot va continua să crească până când fi castigat de un jucător, moment în care va reveni la un nivel implicit, pentru a începe din nou sa creasca.

Cele mai mari castiguri pe care un jucator le-a avut la Arabian Nights cu Super Jackpot-ul sunt cu putin sub 2 milioane de lire englezesti. Victoriile medii tind să fie în jurul valorii de șapte sute de mii de lire, în timp ce minimul câștigat vreodată este de 175,000 £.

Pentru a castiga acest Jackpot jucătorii trebuie sa alinieze toate cele 5 simboluri salbatice pe o linie de plata avand bet-ul maxim.

Arabian Nights standard jackpot

Jucătorii pot câștiga Jackpot-ul progresiv doar dacă au miza maximă pe pariu. Dar pentru jucatorii care beneficiaza de un buget mai restrans nu au posibilitatea de a juca pe bet-ul maxim. Daca un jucator reușește să alinieze 5 imagini Wilde pe o linie de plată și nu joaca pe pariul maxim, castiga în schimb un Jackpot standard. Jackpot-ul standard în acest slot este de 10.000 de monede, ceea ce echivaleaza cu aproximativ 5000 € in bani reali.

Alte note despre Arabian Nights

Jackpot-ul progresiv este cu siguranță o perspectivă atractivă, așa cum este faptul ca pariul maxim este de doar 5 €. Pentru multi jucatori, acest lucru va fi cu siguranță suficient pentru a justifica o incercare rapida la acest slot.

Cu toate acestea, pentru gamerii care apreciaza o grafica si o poveste buna, Arabian Nights creat de Net Entertainment va scădea oarecum in glorie. Grafica este slaba, sunetul nu este genial, iar intreaga experienta este oarecum familiara.

Acestea fiind spuse, software-ul face ca jocul sa ruleze fără probleme, astfel încât chiar și jucătorii care nu au un calculator destul de performant pot juca fara nici o problema. O notă importantă este că plățile sunt comune, deși ele tind să fie destul de mici. Este destul de greu de câștigat ceva cu adevărat mare la acest slot, dacă nu sunteti suficient de norocos pentru a castiga Super Jackpot-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *