Gold Factory

  • Software: Microgaming
  • Pacanele tip: Jackpot Slot
  • Tambururi: 5
  • Runda bonus: Da

Joacă acum!

Gold Factory este un superb joc de la Microgaming care il are ca protagonist un magnat bogat care produce aur în mii de feluri: practic, in acest joc plouă cu aur din toate părțile și jucatorii au toate sansele sa faca sa ploua cu aur si in buzunarele proprii.

Gold Factory este un slot de tip desen animat, cu o grafică destul de bună, un Jackpot non progresiv destul de mare cu multe caracteristici speciale și un gameplay reusit. Jocul Gold Factory (Fabrica de aur) este distractiv de la început până la sfârșit.

Jocul este structurat pe 5 role și nu mai puțin de 50 de linii de plată (linii de câștig). Pe linie puteți paria până la un maxim de 20 de monede, fiecare cu o valoare între 0,1 și 0,5 €, pentru un pariu maxim de 1.000 €. Acest slot machine ofera in versiunea online, în plus față de simbolurile obișnuite și caracterele speciale si un bonus de exceptie: Boiler Room Bonus Game, care oferă premii în bani și o oportunitate fantastica de a activa alte două bonusuri. Simbolurile acestui joc distractiv și colorat sunt: trenul, submarinul, balonul cu aer cald, seful fabricii, un alchimist calificat, un coș plin de lingouri de aur, monede de aur stivuite, și logo-ul Gold Factory.

Trenul, submarinul și balonul cu aer cald ofera plati destul de bune, în timp ce carul cu, lingourile de aur și stivele de monede sunt simboluri care plătesc mai puțin.

Cu toate acestea, aceste icoane sunt mai mult decât a va putea găsi în alte slot-uri.

Caracteristicile jocului bonus

O importanta deosebita o au simbolurile Wild și Scatter, reprezentat de logo-ul jocului si de simbolul Bonus: în timp ce simbolul Wild acționează ca un Wildcard, luând locul altor simboluri (cu excepția simbolului Scatter), și creează propria combinație câștigătoare dacă se regasesc pe o linie de plată (5 Wild oferă cel mai mare câștig pe linie), Scatter ofera runde gratuite, indiferent de linia pe care se regasesc. Ai nevoie de 2 simboluri Scatter, pe orice punct al cilindrilor, pentru a obține o victorie; 3 sau mai multe Scatter, pentru a declanșa Boiler Room Game Bonus care oferă jucătorilor o șansă de a obține până la 619,000 de monede. Acest bonus oferă jucătorului posibilitatea de a alege patru din cele 12 containere din camera cazanului. Pentru a fi premiat trebuie sa descoperiti pictogramele corespunzătoare, cu monede prețioase, cu reactorul bonus sau mai multe Free Spins. Reactorul bonus va transporta jucătorul în camera Chambers: aici puteți alege din 12 camere diferite pentru a câștiga multe premii. Slot machine online Gold Factory de la Microgaming oferă un RTP teoretic jucătorului in procent de 95.60%.

Simbolul wild

În acest slot machine logo-ul este, de asemenea simbolul Wild, care este de obicei înlocuit cu orice simbol de care un jucător are nevoie ca sa obtina o combinatie castigatoare, dar nu poate înlocui simbolurile Scatter. Simbolurile Wild platesc doar combinatiile castigatoare de la stânga la dreapta, și nu de la dreapta la stânga.

Caracteristici ale bonusului de nivel 2

Cele două niveluri de bonusuri suplimentare care sunt activate în timpul bonusului Bonus Boiler Room sunt Bonus Free Spins și Bonus Reactor. Ambele sunt activate prin gasirea pictogramelor corespunzatoare în timpul bonusului Bonus Boiler Room.

În timpul bonusului cu runde gratuite, jucătorii pot câștiga de la 10 pana la 35 de rotiri gratuite cu câștiguri care se acumulează în timpul jocului din această rundă. Toate castigurile in acest bonus sunt duble. În această etapă nu pot fi activate rotiri gratuite.

Bonus Reactor dupa cum am spus permite jucătorilor să aleagă 12 containere. Jucatorul incepe prin colectarea containerelor unul câte unul până când găseste logo-ul Malfunction care sunt de obicei, două in cele 12 containere și atunci când veți găsi unul, jocul bonus se termina. Celelalte 10 containere vor conține premii.

Jackpot-ul de la Gold Factory

În afară de Jackpot-ul mamut care poate fi câștigat în Bonus Boiler Room (peste 619,000 monede), există si un Jackpot Standard. Dacă un jucător gaseste 3 simboluri Wild pe o linie de plată câștigă 1.500 de monede si 15.000 dacă va descoperi 4 simboluri Wild pe o linie de plată. Jackpot-ul Standard este format din 150.000 de monede asta daca un jucător descopera 5 simboluri Wild pe o linie de plată în jocul standard.

Alte informatii despre Gold Factory

Acest slot machine de la Microgaming este foarte distractiv. Runda cu 2 bonusuri suplimentare după bonusul principal a prins foarte bine in randul jucatorilor. Pare un pic ciudat că Microgaming a decis să pună Jackpot-ul principal în runda bonus în loc sa il puna in jocul standard dar acest lucru nu supara pe nimeni.
Astăzi jocurile slot machines de la Microgaming sunt foarte numeroase și au 243 moduri de a câștiga, in plus multe alte combinații Multi-Payline. Gold Factory este o slot machine completa avand de toate, runde pentru bonus, Scatter, Wild, multiplicatori, pariuri și un Jackpot non progresiv imens, si cu linii de plata pe care jucătorul le poate regla dupa bunul sau plac.

Acest slot machine este ideal pentru toti cei care vor sa se distreze dar unde pot castiga si sume substantiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *