Diamond & Fruits

  • Software: Merkur
  • Pacanele tip: Video Slot
  • Tambururi: 5
  • Runda bonus: Da

Joacă acum!

Diamond & Fruits este un slot clasic cu 3 role de filare și 5 linii de plata la care simbolurile preponderente sunt clasicele simboluri cu fructe. Scopul acestui joc este de a colecta minim 3 simboluri identice de la stânga la dreapta, pe orizontală sau pe diagonală. In timp ce jucati Diamond & Fruits puteti intalni simboluri precum: cireșe, portocale, afine, struguri, pepene verde, clopotele și numărul 7, care va poate aduce cele mai mari premii ale acestui slot.

Inainte de inceperea jocului aveti posibilitatea de a selecta miza pe care doriti sa pariati care variaza de la 0.05 €, 0.10 €, 0.25 0 €, 0,50 €, 1 € 2,50 €, 5€ și până la un maxim de 10 €. Indiferent care este moneda sau suma pe care o pariati la Diamond and Fruits online, scopul dumneavoastra principal este acela de a alinia trei diamante pe o linie de plata, intrucat acestea ofera cel mai mare premiu. Pentru a avea sanse la castigarea premiului cel mare e bine de stiut ca trebuie sa jucati pe bet-ul maxim al slot-ului. Va recomandam ca la oricare alte slot-uri, si Diamond and Fruits este indicat sa il incercati initial in varianta Free Spin inainte de a il incerca pe bani reali.

Inainte de inceperea jocului selectati prin apasarea butoanelor + sau – pentru a mari sau micsora bet-ul, verificati tabelul de plati Paytable pe care il gasiti in partea de jos a ecranului, dupa care puteti incepe jocul. In cazul in care doriti sa va lasati norocul in mainile soft-ului, puteti opta pentru functia Auto Start, care va selecta aparatul sa joace automat, iar pentru a intrerupe aceasta functie nu trebuie decat sa apasati din nou pe Auto Start.

Diamond & Fruits – Bonus

Slot-ul Diamond & Fruits este un joc de cazino destul de direct. Deși nu are Wildcard, rotiri gratuite sau orice alte bonus-uri pe care le găsiți în mod normal în oricare alt slot machine, este un slot machine foarte profitabil. Deci luati in considerare ca si la acest slot se pot castiga premii destul de importante, dar in ceea ce tine de bonus-uri, este adevarat ca exista optiuni mult mai profitabile decat Diamond and Fruits.

Diamond & Fruits – Functia Gamble

Functia Diamond & Fruits, poate de asemenea compensa handicapul lipsei unui bonus la acest slot, care va poate ajuta in a dubla castigurile. Când functia vine activata dupa o combinative castigatoare, jucatorii au posibilitatea de a alege intre jocul de carti unde trebuie ghicita culoarea urmatoarei carti extrasa dintr-un pachet de 52 de carti virtual, sau varianta cu scara care nu cere decat o buna sincronizare din partea dumneavoastra.

Diamond & Fruits – Recenzie pe scurt

În general puteti obține ceea ce doriti cu acest slot, există stimulente destul de frumoase si, l-as recomanda pentru jucătorii care sunt în căutarea unui slot introductiv in lumea jocurilor online, dar tot acolo se si termina. Cu o piața care pare saturate de video slot-uri cu stimulente, bonusuri, rotiri gratuite si jackpot-uri uriașe, este cu siguranta inevitabil ca jucatorii sa caute intotdeauna ceva nou. Cu toate acestea, nu dorim sa facem un discurs negative despre Diamond & Fruits, deoarece are farmecul unei mașini de slot clasice, cu diamante originale și icoane cu fructe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *